Nice to meet you CABIN!

Nice to meet you CABIN!

Op 18 september opent CABIN de deuren in GATE15. JAC en STAN slaan de handen in elkaar en creëren met deze nieuwe werking een cozy hang out spot just for you als student. Zit je ergens mee? Of heb je even nood aan een luisterend oor? Dan ben je hier absoluut welkom. Ook niet te missen is de openingsweek van 21 tot en met 25 oktober.

Maak je klaar want binnenkort kan je als student terecht bij CABIN, de shiny en gloednieuwe werking bij GATE15. Een CABIN-watte? CABIN is een warme en inspirerende meeting spot waar je als student kan binnenspringen voor een gratis koffie of thee, om even op adem te komen en te chillen of wanneer je nood hebt aan een luisterend oor. Professionele hulpverleners en enthousiaste vrijwilligers staan voor je klaar om je met je vragen verder te helpen en maken tijd voor een babbel. Want zelfzorg begint bij jou, maar doe je niet alleen.

Zoals Elise van CABIN ons vertelt: “ChatGPT lost niet al je vragen op, een persoonlijke vraag verdient ook een persoonlijk antwoord.”

Bij CABIN kan je niet alleen relaxen, studeren of praten, maar elke maand wordt er ook een inspiring programma samengesteld met groepsactiviteiten, aangepast aan het moment in het academiejaar. Zo kan je hier tijdens de blok terecht voor een workshop rond hoe je moet omgaan met examenstress of meet je andere studenten tijdens een game night. Klinkt ni slecht hé?

CABIN wil een cozy plek zijn waar jij als student terecht kan met al je vragen en struggles, klein of groot. Super laagdrempelig, no judgement en persoonlijk.  Natuurlijk ben je ook zonder vragen meer dan welkom! Voel je je soms wat eenzaam of wil je gewoon jouw nieuwe community leren kennen? Spring binnen en check zeker eens het activiteitenprogramma. Omdat CABIN er echt speciaal is voor jou als student kan je ook suggesties doen voor workshops. U vraagt, CABIN draait (misschien)!

Are you intrigued? Tijdens de openingsweek van 21 tot en met 25 oktober kan je proeven van allerlei workshops die je helpen om je studententijd zo aangenaam mogelijk te maken.  See you there?

Alle info over de openingsweek en de verdere maandprogramma’s zal je op www.cabinantwerp.be en @cabinantwerp. kunnen vinden.

Dus kom gezellig langs voor koffie, een babbel and a whole lot of fun bij CABIN!

Nog interessante nieuwsberichten